twitter

Zakazana promocija REFESTICON-a na partnerskom festivalu u Sloveniji

 

Predsjednik Celjskog književnog udruženja Bojan Ekselenski, u ime organizatora Fanfesta, za Radio Bijelo Polje ističe da je u saradnji sa kolegama iz država regiona u kojima se održavaju partnerski festivali uspostavljen koncept koji na samom početku garantuje sadržajan i uspješan program. 

''Specijalni gost festivala biće istaknuti književnik iz Srbije dr Zoran Živković'', napominje on i dodaje da će se osim autora iz Slovenije predstaviti i poznati pisci i srodni festivali iz regiona. ''Na prvom Slovenskom festivalu fantastične književnosti u Celju ćemo organizovati zanimljive panele o fantastičnoj književnosti, govoriće se i o aktualnim trendovima, a promovisaćemo i naš almanah Supernova, prikazati TV serije, filmove i emitovati BBC radio dramu Voz. Posljednjeg dana festivala najavićemo tematski konkurs za 2. Festival fantastične književnosti'', ističe Ekselenski.

Organizator Fanfesta je Celjsko udruženje književnika, a pokrovitelji su Javni fond Republike Slovenije za kulturne djelatnosti i Opština Celje.

 

 zbirka

  

bestseler refesticonfantasticne price