twitter

Repetitorove evropske "Ekspedicije" zabilježene u video spotu

Beogradska grupa REPETITIOR objavila je novi spot za pjesmu ,,Ekspedicija", koji je snimljen tokom jedne od mnogobrojnih evropskih turneja.

Ovaj tročlani alternativni rok sastav poznat je po tome da svira veliki broj koncerata širom regiona, ali i po Istočnoj i Zapadnoj Evropi, a stigli su čak i do

Rusije i Kine. Bilo je i logično da jednu od turneja ovjekoveče videospotom.
,,Kako rijetko uopšte spavamo kod kuće, htjeli smo da zabilježimo taj život na točkovima", kaže gitarista i pjevač benda Boris Vlastelica.
,,Spot je sniman prije nekoliko godina kada smo putovali Istočnom Evropom. Kadrovi u 'Ekspediciji' zabilježeni su u Varšavi, Berlinu, Krakovu, Lincu,

Beču, ali i u gradićima poput Breclava ili Trenčina koji se nalaze u Češkoj i Slovačkoj. Te turneje koje su 'dan za danom' su vrlo zabavne ali i izuzetno naporne: malo se spava, dosta putuje, što se i vidi na našim licima u spotu... Od toliko vremena provodenog zajedno uvijek se dešava neko novo ludilo i glupiranje koje je naš drug Nikola Hajduković lijepo 'uhvatio', pored same atmosfere na koncertima", priseća se Boris putešestvija na koje su poveli Nikolu i njegovu staru "Sony" kameru, koja je i dokumentovala sve što može da se vidi u novom spotu.

Kadrove je pažljivo probrala i dinamično izmontirala Mina Nenadović.

Izvor: .hellycherry.com

 

 

 zbirka

  

bestseler refesticon 2019 fantasticne price 2019