twitter

Džordž Miler planira film o Fuirozi

Franšiza Pobesnelog Maksa će, po svoj prilici, biti bogatija za još jedno ostvarenje. Reditelj Džordž Miler potvrdio je da radi na filmu koji će pratiti život Imperatorke Furioze pre dešavanja u Pobesnelom Maksu: Autoputu besa.

Govoreći za Njujork tajms, Miler je potvrdio da je počeo da radi na kastingu glumaca da pronađe mlađu glumicu za ulogu Furioze u ostvarenju za koje je scenario napisao tokom snimanja Autoputa besa.

Materijal je napisao kako bi Šarliz Teron, koja je glumila Furiozu u filmu, i drugi glumci imali dublje razumevanje prošlosti svojih likova.

„Bio je to način da pomognem Šarliz i objasnim ostalima odakle ona dolazi“, rekao je Miler.

Reditelj se nadao da će moći da ponovo sarađuje sa Teronovom, koristeći tehnologiju podmlađivanja tokom snimanja, ali je na kraju odlučio da ne ide tim putem.

„Dugo vremena sam mislio da možemo da iskoristimo tehnologiju kompjuterske generacije slika da podmladimo Šarliz, ali mislim da, ipak, nismo još dostigli taj nivo. Uprkos dobrom pokušaju u Ircu, mislim da je to još pipav teren“, istakao je Miler.

Ubrzo nakon što je Njujork tajms objavio intervju, Teron je na Tviteru postavila fotografiju Milera uz tekst: „Čovek. Mit. Legenda. Zauvek zahvalna, Džordž.“

Što se tiče početka snimanja filma, koji bi trebalo da dublje uđe u Furiozinu prošlost i njeno odrastanje u „zelenom mestu“, to je još nesigurno proceniti. Miler je planirao da ga snimi nakon što završi ostvarenje Three Thousand Years of Longing, u kojem glavne uloge igraju Tilda Svinton i Idris Elba.

Međutim, pandemija kovida 19 odgodila je snimanje, čime je sprečila Milera da planira išta posle toga.

„Kada ga završimo i kada se sve slegne sa pandemijom, videćemo šta ćemo moći da uradimo sa Furiozom“, naveo je australijski reditelj.

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

 

Tekst objavila: Sanida Kajević

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.