twitter

„Sreda” oborila rekord gledanosti u prvoj nedjelji (video)

Serija “Sreda” (Wednesday) oborila je rekord na Netfliksu, jer je postala najgledanija serija u svojoj prvoj nedjelji strimovanja sa 341,23 miliona pogledanih sati.

Ova serija je tako postala ne samo najgledanija Netfliksova serija u prvoj nedjelji emitovanja, nego i najgledanija serija ovog strimera na engleskom jeziku u toku bilo koje nedjelje emitovanja.

Tako je oborila rekord četvrte sezone serije Stranger Things (335 miliona sati gledanja u prvoj nedjelji), a skoro pa dostigla sveukupni rekord korejske serije Squid Game (571,8 miliona sati gledanja na vrhuncu popularnosti).

“Sreda” je ušla u Top 10 najgledanijih serija u 93 zemlje svijeta, odnosno u svim onim čiju statistiku Netfliks prati, a u 83 od njih je na prvom mjestu. Serija je gledana u više od 50 miliona domaćinstava.

Da vas podsjetimo, glavnu ulogu igra Džena Ortega kao Sreda Adams i pratimo njen boravak na akademiji Nevermor, gdje pokušava da kontroliše svoje moći, suzbije talas ubistava i riješi misteriju staru 25 godina koja se tiče njenih roditelja.

Ostale uloge tumače Ketrin Zita-Džouns, Luiz Guzman, Fred Armisen, Ajzak Ordonez, Kristina Riči i mnogi drugi. Tim Barton je reditelj i izvršni producent. 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.