twitter

Star Wars više nije prvi – Lukasfilm čestitao Marvelu

Predsedavajuća Lukasfilma Kejtlin Kenedi, čestitala je Marvelu na prevazilaženju rekorda koji je postavio Star Wars: The Force Awakens, a kojim je Avengers: Infinity War postao film sa najuspešnijom premijerom u istoriji kinematografije.

Na zvaničnom Star Wars nalogu na Tviteru objavljena je simpatična “predaja štafete”, tačnije „lightsabera“, u ruke Ajron Mana, uz dirljivu čestitku: “Iz daleke, daleke galaksije, do Najmoćnijih Heroja Zemlje, čestitamo na najvećem premijernom vikendu u istoriji! Od Kejti i kompletnog Lukasfilma.”

Avengers: Infinity War zaradio je pređašnjeg vikenda 250 miliona dolara, što je za dva miliona više od rekorda koji je držao The Force Awakens. Naravno, svi ti vrtoglavi uspesi ostaju “u krugu porodice”, budući da su obe franšize vlasništvo Diznija.

Ove zanimljive čestitke sa ilustracijama zapravo su tradicija koju su započeli Džordž Lukas i StivenSpilberg, kada su svojevremeno čestitali jedan drugom na prevazilaženju međusobnih rekorda. Kada je Star Wars pobedio Ajkulu, Spilberg je čestitao Lukasu uz ilustraciju voljenog R2D2 koji je upecao kultnu ajkulu, a ovaj se odužio tako što su likovi iz Star Warsa podigli ET-a kada je mali vanzemaljac zavladao bioskopima.

 

Izvor: Pogled iz svemirskog broda

 zbirka

  

bestseler refesticon 2019 fantasticne price 2019