twitter

Dizni i Marvel sele "Osvetnike" na male ekrane

Dizni 2019. postaje konkurencija Netfliksu u vidu streaming service-a, “Disney Play’”. Prvo su obećali jeftinije usluge za korisnike, a sada već napadaju razornim oružjem tj. prebacivanjem Osvetnika na male ekrane.

Naravno neće se tu raditi o bitnim figurama kao što su Iron Man, Thor, Hulk ili Cap. Prema navodima Variety-a, likovi koji će dobiti svoje solističke avanture biće Loki i Scarlett Witch, dok će pomoćnik Kapetana Amerike, Winter Soldier i Falcon udružiti svoje snage u zajedničkom projektu.

Guru Marvel Studija, Kevin Feig je povodom ovoga objasnio da su stripovi narativ duže forme i kako će na ovaj način ispričati price koje ne bi mogli na velikom platnu.

Ono što će biti drugačije u odnosu na dosadašnje Marvelove tv projekte je to da će iza ovih serija stajati Marvel Studios, a ne Marvel Television, kako bi se održavalo bioskopsko iskustvo na kakvo je do sada publika navikla sa ovim likovima. Svaka od serija će imati 6-8 epizoda i biće kategorisane kao mini serije.

Dizni je pomalo kockarski ušao u ovo, jer su njihovi fanovi naviknuti na kvalitet, te će serije morati ostati u rangu sa filmovima. Za početak biće i više nego očekivano da Tom Hidlston, Elizabet Olsen, Entoni Meki i Sebastian Sten ponovo repriziraju svoje uloge.

Budžet Star Wars spin-off serije koja bi trebalo svečano da otvori servis iznosiće 100 miliona dolara. Očekuje se da filmovi pravljeni za servis koštaju najmanje 25 miliona dolara.

 

Izvor: sfpisb.wordpress.com

 zbirka

  

bestseler refesticon 2019 fantasticne price 2019