twitter

Grdana se vraća već ove godine

Anđelina Džoli vraća se na naše ekrane i prije nego što se to očekivalo.. Naime, prije nekoliko dana objavljen je poster za nastavak filma “Grdana -zla vila” (Maleficent), a datum premijere pomjeren je za osam mjeseci ranije.

Film je trebalo da bude premijerno prikazan u maju 2020. godine, ali će ipak svoju premijeru doživeti 18. oktobra 2019. godine.

Dizni je podijelio promotivni plakat i novi datum putem Twittera.

U novom nastavku glumiće El Faning, Sem Rajli, Imelda Staunton, Džuno Templ i Lesli Menvil u svojim starim ulogama, a pojaviće se i neki novi glumci poput Mišel Fajfer, Eda Skrejna i Harisa Dikinsona.

 12 3 grdana1

U prvom nastavku prikazana je neispričana priča o glavnoj zlobnici Diznijevog crtaća “Trnova Ružica” iz 1959. godine. Lijepa i dobra mlada žena živi idiličnim životom u šumskom kraljevstvu sve dok jednog dana ne bude izvršen vojni napad koji prijeti miru u zemlji. Grdana se diže kako bi zaštitila zemlju, ali na kraju pati od nemilosrdne izdaje koja je učini zlom i željnom osvete. Zbog toga otpočinje epsku bitku protiv naslednika kralja osvajačkog kraljevstva, te baca kletvu na njegovo novorođenče Auroru. Kako dijete raste, ona shvata da Aurora drži ključ mira u kraljevstvu.

Iako filmski kritičari nisi bili blagonakloni prema ovom filmu, ipak je dobro prošao, pa je zaradio čak 758,5 miliona dolara. Novi nastavak filma snimljen je u avgustu 2018. godine.

Izvor: sfpisb.wordpress.com

 zbirka

  

bestseler refesticon 2019 fantasticne price 2019