twitter

Kako će se završiti film o Avendžersima

Ljubitelji Marvela sa nestrpljenjem čekaju 25. april kada će “Osvetnici – kraj igre” imati svoju bioskopsku premijeru. Karte su već puštene u prodaju.

Prethodni film je Avendžerse ostavio destkovanim. Događaji koje je prouzrokovao Tanos, koji je uništio pola univerzuma i razbio redove Osvetnika, natjeraće preživele Osvetnike da zauzmu ultimativni položaj u velikom finalu koje nam stiže posle 22 filma iz studija Marvel.

Radnja filma se drži pod strogim velom tajne i javljaju se brojna pitanja a scenaristi i reditelji su svo vrijeme tajanstveni. Novi trejler pokazuje Tonija Starka u zagrljaju Parper pa je očigledno da se nekako ipak spasio i vratio na Zemlju. Potom ga vidimo kako kao Ironman, sa Captain America i Torom ponovo ide na Titan i prilazi Tanosu, a u plejadi likova koji su se pojavili ipak su neki izostali - Ant-Man, Nebula i Ronin. Da li to znači da su mrtvi? To znaju samo braća Ruso koja su režirala ovaj spektakl.

Glavne uloge tumače Robert Dauni Džunior, Skarlet Džohanson, Bri Larson, Kris Hemsvort, Kris Evans, Džoš Brolin i drugi, dok ćemo glas Bredlija Kupera opet čuti u ulozi Roketa.

Izvor: blic.rs

 zbirka

  

bestseler refesticon 2019 fantasticne price 2019