twitter

Iz štampe izašao roman “Kletva usnule varoši”

Ljubitelji književnosti, fantastičnih priča i umjetnosti uopšte, od nedavno mogu da užovaji u čitanju novog romana Zorana Petrovića, "Kletva usnule varoši".

Roman ima oko 250 strana i preko 30 ilustracija u boji, na mat kunstdruk papiru, a sve to u tvrdom povezu sa ukrasnim UV lakom, te važi za jedno od najkvalitetnijih domaćih izdanja na tržištu.

Roman “Kletva usnule varoši” proizvod je oprobanog i uigranog tima pod nazivom Atelje Bulevar.

Urednik i lektor: profesor Zoran Živković

Ilustracije u knjizi i dio ilustracija na koricama: Dušan Marković

Dizajn korica i dio ilustracija na koricama, stilizovanje tipografije, kao i sva tehnička priprema, uključujući i prelom teksta: Nebojša Zorić

Art direktori: Nebojša Zorić i Zoran Petrović

Tehnički direktori: Dejan Ostojić i Zoran Petrović

Štampa: Simbol - Petrovaradin

 

Ova knjiga za sada se neće prodavati u knjižarama. Prvih stotinak komada, od kojih je više od pola već rezervisano, moći će da se naruči kod autora, dok ostatak možete nabaviti u “Knjižari Ina”, koja je otkupila veći dio tiraža, koji će za Srbiju i za ex-Yu ići preko nje.

Cena knjige je 1.500 dinara, a možete je poručiti kod autora preko inboxa sa punim podacima i brojem telefona, ali i preko sledećih linkova

instagram.com/knjizara_ina

facebook.com/knjige.studentica

 

Uz svaku knjigu ide bookmarker, a uz prvih 50 poručenih stiže i po jedna plastificirana ilustracija u boji na formatu A4.

Neke od njih možete videti na jednoj od fotogragija.

 

Izvor i foto: fb Zoran Pertović