twitter

Marvelov „Hokaj“ dobio je trejler i poster pred novembarsku premijeru (video)

Klint Barton, poznatiji kao Hokaj (Oko sokolovo), jedan je od rijetkih Osvetnika koji nije imao svoj film. Na sreću svih fanova ovog superheroja, međutim, on će biti glavni protagonista predstojeće serije na striming platformi Dizni+. Našeg junaka sa lukom i strijelom ponovo će tumačiti Džeremi Rener, a ovog puta društvo će mu praviti i Hejli Stajnfeld, kojoj je dodijeljena uloga njegove naslednice Kejt Bišop.

Radnja serije Hokaj dešava se u Njujorku nakon događanja u filmu Osvetnici: Kraj igre. Bivši Osvetnik Klint Barton/Hokaj sada ima samo jednu misiju, da zajedno sa svojom porodicom provede Božić. Njegove planove kvari 22-godišnja Kejt Bišop, koja ga prosto obožava i želi da postane kao on. Ona je takođe vrhunska strelkinja, što će se ispostaviti veoma korisnim kada se ovaj dvojac suoči sa Bartonovim neprijateljima iz nekog prošlog života…

Glavni kreator serije je Džonatan Igla, jedan od scenarista Ljudi sa Menhetna. U sporednim ulogama se nalaze Vera Farmiga, Fra Fi, Toni Dalton, Alakva Koks, Florens Pju i Zan Meklarnon. Hokaj ima šest epizoda, koje će premijerno biti prikazane svake srede od 24. novembra do 29. decembra na Dizni+ striming platformi. 

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com    

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.