twitter

Džejms Gan će režirati "Superman: Legacy"

Džejms Gan će zvanično režirati novi film Superman: Legacy. Vijest je objavio režiser na Tviter profilu.

Do sada je bilo najavljeno da će Gan samo napisati scenario za film, ali sad je potvrđeno da će biti kompletan autor. Ovaj projekat je najavljen u januaru kao dio Piter Safran-ovog preuređenog DC-ija, ali u tom trenutku Gan nije bio siguran da li će režirati ili ne.

Premijera filma je najavljena za 11 jul, 2025. godine. To će biti prvi film realizovan u onome što Safran i Gan nazivaju DC-ijevo prvo poglavlje: “Gods and Monsters”, praćeno Met Rivsovim Betmenom (The Batman Part II) koji će izaći u oktobru 2025.

Ostali filmovi koji se spremaju pored novog Supermena su: “The Authority”, “The Brave and the Bold”, “Supergirl: Woman of Tomorrow”, i “Swamp Thing”.

Prema Vorner Brosovom zvaničnom saopštenju, Superman: Legacy “priča priču o Supermenovom putovanju u kom treba da pomiri kriptonsko nasljeđe sa svojim ljudskim osobinama. On je otjelotvorenje istine, pravde i američkog sna, vođen ljudskom dobrotom, u svijetu koji ljubaznost i dobrotu vidi kao staromodne osobine”.

“On je ‘stara škola’. Dječak sa farme iz Kanzasa koji je veoma idealističan”, rekao je Gan o Supermenu na konferenciji za novinare u januaru.

“Njegova najveća slabost je to što nikada nikoga neće ubiti, i ne želi da povrijedi ljudske emocije. I sviđa mi se ta vrsta urođene dobrote u Supermenu koja je njegova glavna osobina.”

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.