twitter

“Ko se boji vuka još 2” od danas u bioskopima

Bezbrižni vuk Sivi i njegova družina, stado ovaca, vraćaju se na veliko platno u animiranoj avanturi „Ko se boji vuka još 2“ koja je u domaćim bioskopima počela da se prikazuje od sinoć,31. januara.

Kompanija „Vizart“ oživjela je dobro poznate dječje likove: dobroćudnog vuka Sivog, vučicu Bjanku, proročicu Memi i druge, ali kreirala i nove likove kao što su bezobrazni vuk Mrga, polarna lisica Sneža i ovčica Džosi.

U gradiću u kojem ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta: polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti, a kako bi prebrodili opasnost koja im prijeti moraće da se udruže. Samo timski rad može da riješi probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, jer zajedno su jači.

1 2 petar strugar

Petar Strugar pozajmljuje glas zlom vuku

U studiju „Mobi“ već se užurbano radi na sinhronizaciji, a glavnog zlikovca i najljućeg vuka Mrgu tumači glumac Petar Strugar.

„On nije za harmoniju između ovaca i vukova. On je više za to da se hrani ovcama nego da živi sa njima“, objašnjava glumac.

Ostale uzbudljive likove tumače i Srđan Dinčić, Marko Kon, Inspektor Blaža i drugi.

1 2 srdjan dincic

Među onima koji su pozajmili glas likovima filma „Ko se boji vuka još 2“ je i Srđan Dinčić

Scenarista nekih od najpoznatih animiranih hitova uključujući filmove Ljepotica i zvijer (Beauty and the Beast), Priča o igračkama (Toy Story) i Šrek, čuveni Robert Lens stoji i iza nastavka animirane avanture Ko se boji vuka još.

Izvor: sfpisb.wordpress.com

 zbirka

  

bestseler refesticon 2019 fantasticne price 2019