twitter

“Avatar: Put vode” i neki novi klinci

Svijet se priprema za još jedan revolucionarni iskorak u svijetu 3D filma, očekujući 14. decembra premijeru ostvarenja “Avatar: Put vode” koju nam je cijenjeni sineasta Džejms Kameron prethodno obećao.

Pored dobitnice nagrade Oskar Kejt Vinslet, novi intrigantni članovi Pandora svijeta su i mladi ljudi koji tumače djecu fantastičnog filmskog para Nejtiri i Džejka, piše portal Pogled iz svemirskog broad.

– Pojavili su se neki novi klinci, Netejam (Džejmi Flaters) najstariji je sin Džejka i Nejtiri. Njegov brat Lo’ak, koga tumači Briten Dalton, pomalo se osjeća usamljeno u svijetu koji ga okružuje, dok je Tuktirej (Triniti Blis) najmlađa članica porodice Sali. Osamnaestogodišnji Džek Čempion tumači Spajdera, dok se kao graciozna i jaka mlada Navi roniteljka na dah pojavljuje Tsireja, koju tumači Bejli Bas. Naglasak je veći na likovima, na njihovim odnosima, na priči i na emocijama – izjavio je reditelj i scenarista Džejms Kameron.

Djeca su, prema kreatorima filma, sama po sebi veoma zanimljivi likovi i upravo njih u velikom djelu prikazuju, dok za producenta Džona Landaua mlada glumačka postava daje novi sloj ovom naučnofantastičnom epu, jer dosad nisu imali taj mladalački element.

Karte za premijeru filma već su prodaji.

 

Izvor i foto: sfpisb.wordpress.com

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.