twitter

Počinje snimanje druge sezone serije "Sreda"

Nakon završetka štrajkova scenarista i glumaca, Holivud se polako vraća u normalu i nastavljaju se snimanja kako započetih, tako i planiranih novih projekata.

Jedan od njih je i nastavak Netfliksove hit serije “Sreda”. Kako prenosi Deadline, novi serijal drame o Sredi Adams snimaće se u Irskoj, a plan je da prvi kadrovi nastanu u aprilu sledeće godine.

Šta će biti fokus drugog serijala, koji bi na Netfliks mogao da stigne najranije 2025. godine, još uvijek se ne zna. Scenario je još u pripremi, a autori serije Al Gof i Majls Milar željeli bi da u priču više budu uključeni i ostali članovi porodice Adams.

Želja glumice Džene Ortege, koja je postala i producent serije, je da bi nove epizode trebalo da budu više mračne nego sladunjave, što je bio slučaj sa prvom sezonom. Inače, prva sezona serije koju je režirao legendarni Tim Barton, snimana je u Rumuniji. Ipak, zbog logističkih izazova ova država više nije bila najbolja opcija za snimanje.

Zahvaljujući velikoj popularnosti horor komedije sa Dženom Ortegom u glavnoj ulozi, Rumunija je profitirala zbog više hiljada turista koji su posjećivali mjesta na kojima je snimana prva sezona.

 

Izvor: Pogled iz svemirskog broda

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.