twitter

Kompletan trejler za naučnofantastični triler I.S.S. (video)

Bleecker Street Films je objavio kompletan trejler za naučnofantastični triler I.S.S., u režiji Gabrijele Kaupertvejt (Crna riba, Naš prijatelj, Megan Livi). Scenario potpisuje Nik Šafir, a producenti su Miki Lidel i Pit Šilejmon. Film je druga saradnja između Kaupertvejta i Bleker strit films. Prvi put su sarađivali na ratnoj drami Megan Livi iz 2017. u kojoj su glavne uloge tumačili Kata Mara i Tom Felton. I.S.S. već je imao premijeru na ovogodišnjem Tribeca Film Festivalu, a prikazan je i u okviru Denver Film Festivala. Dakle, film već ima ocjenu kritičara na Rotten Tomatoesu, koja trenutno iznosi 92%, na osnovu ukupno 12 recenzija.

Tenzije se u bliskoj budućnosti rasplamsavaju na Međunarodnoj svemirskoj stanici dok na Zemlji izbija globalni sukob. Uznemireni ovim događajima, astronauti dobijaju naređenja sa Zemlje: preuzmu kontrolu nad stanicom na bilo koji način. Situacija brzo eskalira dok oba tima astronauta, američki i ruski (iako je u stvarnosti pet partnerskih agencija iz Kanade, Japana, Evrope, Amerike i Rusije odgovorno za upravljanje Međunarodnom svemirskom stanicom) pokušavaju da shvate kako da prežive.

„I.S.S. je uzbudljiv triler koji vas drži na ivici vaših sedišta. Ali ispod svega, to je zapravo ljudska priča – priča o napetosti između onoga na šta smo pozvani i onoga za šta znamo da jesmo".

U glavnim ulogama su Arijana DeBos (Vest Sajdska priča) kao dr Kira Foster, Kris Mesina (Ptice grabljivice) kao Gordon Baret, Pilou Asbek (Igra prestola) kao Aleksej Pulov, Džon Galager mlađi. (Zapadni svet) kao Kristijan, Kosta Ronin (Amerikanci) kao Nikolaj i Marija Maškova kao Veronika.

I.S.S. u bioskope stiže 19. januara 2024. godine. 

Izvor: Inverzija.net

Redakcija portala REFESTICON

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.