twitter

"Black Panther" je definitivno prioritet "Diznija" za Oskare

“Dizni” nema namjeru da bude suptilan oko lobiranja za “Crnog pantera” (Black Panther) na narednoj dodjeli Oskara. U zvaničnoj kampanji je čak 16 kategorija, dok će “Avengers: Infinity War” morati da se zadovolji samo jednom.

Na “Diznijevim” “Guild Awards 2018” internet stranici možete vidjeti da Dizni lobira za film “Black Panther”, “Infinity War”, “Incredibles II”, “Ralph breaks the Internet”, “Mary Poppins Returns” ali i kratki animirani film “Bao”.

Naravno, upašće vam u oči “Black Panther” koji je prvi na listi prioriteta sa željenim nominacijama za najbolji film, najbolju režiju, najboljeg glavnog glumca i praktično sve ostalo. “Infinity War” bi bio u kategoriji za najbolje vizuelne efekte, za koju je apsolutno neobjašnjivo zašto se “Black Panther” i za nju razmatra, jer je jedna od najslabijih tačaka filma bila upravo stavka koja se tiče kompjuterskih efekata.

Ovaj potez je svakako bio očekivan (najavljuju ga mjesecima), ali mnogi su se nadali da će Džoš Brolin možda biti nominovan za najbolju sporednu ulogu, naravno, Tanosa u “Infinity War”.

U svojoj namjeri da pokori Oskare, Dizni je čak unajmio i veterane-stratege kampanja oko dodjela ovih priznanja, i platio ih priličnom količinom novca iz budžeta.

Izvor: sfpisb.wordpress.com

 zbirka

  

bestseler refesticon 2019 fantasticne price 2019